Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език
Вижте всички статии

Баркод скенери Datalogic – идеални за търговци на тютюн

 Баркод скенери Datalogic – идеални за търговци на тютюн

Баркод четци

 

Директивата на Европейския съюз за тютюневите изделия, която влиза в сила на 19 май 2019-та година, цели да ограничи тяхната продажба. Във връзка с нея Datalogic предлага на вниманието на всички производители и търговци на тютюн серията баркод скенери Gryphon 4500 HD. Всеки баркод четец от серията се отличава с елегантен и модерен дизайн.

 

Те разполагат с най-модерния мегапикселов сензор с 2D технология за изключителна производителност и осигурява бързо разчитане на така наречения DotCode (точков код), както и всички стандартни 1D баркодове, линейни кодове и 2D баркодове. Баркод скенерите от тази серия са компактни, преносими устройства с балансирана ергономична форма. Те са специално създадени за целодневна работа без да трябва операторът да полага постоянни усилия при работата с тях.

 

Въпреки компактния размер, скенерите имат богат набор от функции и високопроизводителен мегапикселов сензор за отлични резултати при сканиране на кодове. Те използват специална технология Motionix и бяло осветление, които допълнително улесняват работата с баркод четеца и го правят много интуитивен.

 

В тази блог статия ще опишем най-честите приложения на тази уникална серия баркод скенери.

 

Приложение на баркод скенери Datalogic Gryphon 4500 HD в търговски обекти при продажба и ръчно сканиране на тютюневи изделия

Този модел баркод скенери Datalogic са изключително подходящи за използване в магазините при продажба и ръчно сканиране на цигарени кутии с малък DotCode, EAN код или QR код. За тази цел се препоръчва безжичният модел с висока резолюция, който чете перфектно DotCode. Този модел баркод четец няма нужда от редовно чистене или поддръжка на контактната система, благодарение на иновативната си безконтактна система за безжично зареждане.

 

Използване от производителите по време на производството и пакетирането на изделията

Освен това серията Gryphon може да се използва от производителите на тютюн, като в този случай скенерите четат уникалния идентификационен код по време на производството на изделията. Баркод четците са идеално подходящи и за четене на баркодовете за проследяване на продукта при пакетирането му. За тютюнопроизводителите най-подходящи са жичните или безжични модели Datalogic Gryphon 4500 с Bluetooth или Star Cordless System.

 

Приложение по време на логистичните операции - дистрибутори и търговци на едро

И не на последно място серията баркод скенери Gryphon 4500 e идеална за използване от дистрибутори и търговци на едро на тютюн. Чрез тях могат да се сканират и проследят етикетите на продуктите и палетите при всички логистични действия или връщане на стока. Тук отново се препоръчват безжичните модели с висока резолюция, които могат да извършат интензивно сканиране до 80 000 четения на код само с едно зареждане.

 

Патентованaта технология “Green spot” и 3GL (3 green lights) технологията, вградени в тях, предлагат безпогрешно четене на код, като всички модели са ергономични и с отлична устойчивост на прах и вода.

 

Дилком е оторизиран, доверен партньор на Datalogic. Като такъв, ние предлагаме широка гама от техните висококачествени баркод четци: 2D баркод скенер Datalogic Quickscan QW2520, Quickscan Lite QW2120, баркод четци от серията Gryphon, баркод скенер Datalogic Quickscan Lite QW2100 с широк ъгъл на сканиране и много други. Те могат да са подходящи за леката промишленост, производители на електронни части, обработка на документи, здравеопазването, производството и много други приложения.

 

Както при много други продукти, подходящи за употреба в здравната индустрия, всички модели Gryphon 4500 са изработени от специални материали, устойчиви на почистване с тежки химически вещества. За да се осигури допълнителна защита на оператора, баркод скенерите са обработени така, че да възпрепятстват развитието на бактерии по повърхността на устройството.

 

Баркод четецът Gryphon 4500 е модерно устройство с елегантна конструкция. Въпреки това, той е много издръжлив и има корпус със степен на защита IP52. Скенерът издържа на многократния изпускания и падания върху бетон от 1,8 м. височина.

 

Нашият партньор Datalodic предлага стандартна 5-годишна гаранция за моделите с кабел и 3-годишна гаранция за безжичните модели. Можете спокойно да инвестирате в скенерите Gryphon 4500 и да сте сигурни, че ще се възползвате от изненадващо ниската цена за поддържка и притежание.

 

Ако имате въпроси относно серията баркод скенери Datalogic Gryphon 4500 или селекцията ни от баркод скенери, моля да се свържете с нашите специалисти на имейл sales@dilcom.com. Те с удоволствие ще Ви помогнат и ще Ви дадат насоки, за да изберете най-подходящия баркод четец за Вашето специфично приложение.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари